Economia 27/01/2023

Grandvalira reparteix forfets gratuïts a Madrid

Les persones que s'han apropat a l'edifici Metrópolis vestits amb roda i complements d'esquí han rebut un passi de dia

ARA Andorra
1 min
L'estació de Grandvalira. / GRANDVALIRA

MadridL'estació d'esquí de Grandvalira ha reunit aquest matí desenes d'esquiadors al centre de Madrid. Als que s'han acostat fins a l'edifici Metrópolis de la capital, equipats amb gorres, botes de neu, taules d'snow i esquís, l'estació els ha premiat amb un forfet per a dos dies, amb data oberta per poder gaudir en qualsevol moment de la temporada.

Prèviament, Grandvalira ha desafiat el més matiner a acostar-se al mateix punt de trobada. Tot i que els participants no ho sabien, l'estació d'esquí tenia un gran premi sorpresa. D'aquesta manera, Javi i Emma, que han estat els primers que han arribat, a les 6 del matí, han guanyat un premi que els ha portat avui mateix a agafar l'avió de Madrid fins a l'aeroport d'Andorra-la Seu per arribar fins a Grandvalira i poder gaudir 'un cap de setmana amb desplaçament, nits d'hotel i experiències completes a l'estació d'esquí.

L'objectiu d'aquesta acció és apropar Andorra i Grandvalira als esquiadors madrilenys. Tal com explica el director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramón Moreno, "volem que els madrilenys coneguin Andorra, que vinguin a Andorra, que és una destinació única". "Per a nosaltres Madrid és un mercat molt important. El madrileny en general té la percepció errònia que Andorra està més lluny del que realment està", afegeix Moreno, que amb accions com la d'avui vol animar els madrilenys a visitar Andorra i Grandvalira.

La convocatòria ha comptat amb la presència de l'esquiadora Lola Fernández-Ochoa, per a qui aquesta acció tan "divertida" serveix per animar els esquiadors a "fer la maleta, que Andorra és molt a prop".

stats