Economia 21/12/2023

Grup Pyrénées presenta un Assistent Nadalenc amb IA Generativa inspirat en els Reis Mags de l’Orient

La iniciativa combina l’experiència estratègica de la companyia Revo amb l’excel·lència tecnològica d'Enzyme per oferir una solució personal i potenciar la cara més divertida i dolça de la Intel·ligència Artificial

ANA Economia
1 min
L'interface de la IA Generativa del Grup Pyrénées

El Grup Pyrénées, a través de l'empresa Enzyme, de la qual n'és soci de referència, ha fet un pas més en la utilització de la intel·ligència artificial de cara a les festes de Nadal. Així doncs, conjuntament amb la firma Revo, ha presentat un assistent nadalenc impulsat per Intel·ligència artificial generativa amb personalitat pròpia: els 'Reis Mabots'

En aquest sentit, la missió de l'assistent serà assistir les persones en totes les necessitats, dubtes o peticions relacionades amb Nadal. L'usuari escollirà el seu Rei d'Orient preferit i a partir d'allí seran Melcior, Gaspar i Baltasar qui explicant acudits, faran recomanacions de regals, de pel·lícules, de temes musicals o proposen receptes per a la nit de Nadal.

Si l'usuari ho necessita i els ho demana, els 3 Reis d'Orient també ajuden a explicar a la seva àvia quina és la seva feina o li dona pistes de com trobar punts en comú amb el cunyat de torn durant el sopar nadalenc. La iniciativa busca acostar la tecnologia de la intel·ligència artificial generativa a un públic més ampli, tot brindant una experiència propera i amigable.

Pel que fa a la tecnologia que s'ha emprat per a crear-lo, cal tenir en compte que el desenvolupament de l'assistent, s'ha fet amb tecnologia d'IBM watsonx Assistant, i està disponible a través d'un xat en línia accessible a la web strategicplatform.enzyme.biz/navidad-2023.

stats