Economia 19/07/2021

L'hotel Font de la Massana reobre en format 'hostel'

L'establiment torna a donar servei després de vuit mesos d'obres

ANA ECONOMIA
2 min
Una de les habitacions del nou Font Andorra Hostel.

La MassanaL'històric hotel Font, ubicat a la plaça del Quart, al peu del telecabina de Vallnord, es torna a posar en marxa. L'establiment reobre les portes després de vuit mesos de treballs. Ho fa en format 'hostel', una proposta d'allotjament que cada cop compta amb més demanda. En total compta amb 28 habitacions dobles d'ús privat i quàdruples i sèxtuples compartides.

El nou Font Andorra Hostel s'ha transformat en un 'hostel' amb instal·lacions modernes i una oferta d'habitacions compartides, privades i familiars. Ofereix tots els serveis d'un hotel i compta amb zones comunes compartides com una sala d'estar amb televisió, zona de lectura i menjador equipat amb microones, a més de wifi gratuïta i un disseny molt modern. "El nou hostel s'adreça a un perfil de públic que cerca qualitat en un format diferent del dels hotels clàssics", explica Gerard Montané, responsable d'Hotansa, l'empresa que gestiona i explota l'establiment.

El nou Font Andorra Hostel.
El nou Font Andorra Hostel.

El nou Font Andorra Hostel posa en valor les ofertes d'oci i esportives que li són pròpies a la parròquia i al país, i que inclouen rutes de senderisme, accés al Bike Park de Vallnord a l'estiu o a les pistes d'esquí de Vallnord a l'hivern. "Amb aquesta renovació, Hotansa vol arribar al turista actiu de totes les edats, que busca les experiències esportives o explorar l'entorn natural que el país té per oferir, tot gaudint de la seva estança en un espai modern, familiar i ple d'experiències amb els hostes", afegeix Montané.

La reobertura es fa amb totes les mesures de seguretat que disposa la normativa i fent especial atenció als protocols anti-Covid quan es tracta d'habitacions compartides.

stats