Economia 04/04/2021

L’ocupació hotelera per Setmana Santa arriba al 36% amb el 20% d’establiments oberts

Les previsions inicials se situaven al voltant del 10%

ANA ECONOMIA
1 min
Dos turistes entren en un hotel.

Andorra la VellaLa Unió Hotelera d’Andorra (UHA) tancarà la Setmana Santa dilluns amb una ocupació del 36,5%, una xifra molt superior al 9,8% previst inicialment. Tot i aquest augment, el director de l’entitat, Jordi Pujol, ha recordat que actualment només estan oberts 16 dels 82 hotels adherits a l’associació, fet que representa un 20% del total

Sens dubte, un dels factors que ha provocat un canvi en les previsions ha estat la recuperació de la mobilitat amb Espanya, que ha fet pujar l’ocupació considerablement, malgrat que sigui en un nombre reduit d’establiments. Segons assegura Pujol, “el comentari més repetit dels hotelers ha estat: si ens haguessin anunciat la recuperació de la mobilitat, tant sols el dilluns 29, haguéssim tingut de ben segur unes xifres d’ocupació molt millors”. 

Amb aquestes xifres a la mà, des de l’UHA s’espera “poder seguir en aquesta línia, tant en mobilitat com en afluència de turistes les pròximes setmanes”, però també deixen clar que “anirem dia a dia, ja que la situació pot canviar d’un dia per l’altre”.

stats