Economia 09/04/2024

Lola Bonet dirigirà la filial de DSV a Andorra

L'empresa vol buscar aliances amb empreses del país de logística i transport

ARA Andorra
1 min
Avions i camions de DSV.

Andorra la VellaDSV, la segona empresa de logística més gran del món, obre una seu estratègica a Andorra. Sota el lideratge de Lola Bonet, General Manager de DSV Andorra, el gegant mundial obrirà oportunitats per col·laborar amb empreses locals en projectes de transport i logística. "Volem treballar de la mà amb les empreses per a facilitar el comerç internacional i l'expansió empresarial', afirma Lola Bonet".

Des de la seva fundació en 1976, DSV s'ha dedicat a connectar empreses amb el món, garantint un transport i emmagatzematge eficient de mercaderies per carretera, tren, mar i aire. Amb més de 75.000 professionals en més de 80 països, la companyia ha anat creixent fins a ser el segon conglomerat del sector a escala planetària.

DSV Andorra ofereix solucions logístiques des de projectes industrials fins a serveis especialitzats en el sector sanitari. La companyia té avions, vaixells i transport per carretera per arribar a qualsevol part del món, amb opcions de transport porta a porta i control de temperatura inclòs.

stats