Economia 14/05/2024

Marsol “espera” que Grifols arribi a Andorra

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge ha destacat la necessitat contínua d'incrementar l'oferta d'habitatges en el mercat

ARA Andorra
1 min
La ministra d'Habitatge Conxita Marsol respon a la pregunta de Pol Bartolomé.

Andorra la VellaLa ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, ha subratllat l'actitud proactiva del govern en la construcció d'habitatges assequibles. L'ambició de l'Executiu és impulsar endavant, amb l'objectiu de concloure el mandat amb un total de 500 habitatges assequibles en el sector públic.

La ministra ha expressat el seu desig que el gegant farmacèutic Grifols s'instal·li a Andorra, subratllant l'acció de l'executiu de diversificar més l'economia, Marsol ha volgut també destacar les empreses del sector de la innovació tecnològica.

Al programa La Clau d'ATV, l'executiu ha afirmat reconèixer complexitats que envolten una possible implantació en aquest moment, insinuant que l'oportunitat pot haver-se perdut.

Abordant altres iniciatives legislatives clau, la ministra Marsol ha destacat la necessitat contínua d'incrementar l'oferta d'habitatges en el mercat, recomanant una estratègia on certs allotjaments turístics podrien transitar al sector residencial.

stats