Economia 13/02/2021

Messi aposta a Andorra amb la compra de l'hotel Canut

Ho faria a través de la societat que té amb el Grup Majestic, amb la qual ja disposa de quatre establiments

ARA ANDORRA
1 min
Hotel Canut.

Andorra la VellaLionel Messi hauria decidit apostar en el sector turístic del país amb la compra de l'hotel Canut a través MiM Hotels, el grup hoteler en què participa el jugador del Barça juntament amb el Grup Majestic Hotels. Segons alguns mitjans del país, l'oferta del grup de Messi seria la millor posicionada per adquirir l'hotel familiar d'Escaldes-Engordany.

Cal recordar, que l'hotel, que portava en mans de la família Canut prop de cinquanta anys, fa temps que està a la venda i que s'estava sondejant el mercat intern i extern. Ja en l'última dècada l'hotel formava part de l'associació Autèntics Hotels, que agrupa establiments familiars i de luxe, i tot apunta, que ben aviat passarà a formar part de MiM Hotels. L'hotel ofereix una trentena d'habitacions de luxe, i també ha estat un referent gastronòmic del Principat.

Des del 2017, quan Messi es va associar amb el Grup Majestic Hotels, ja disposa de quatre hotels. En aquests moments la societat està explotant un establiment a Sitges, un a Mallorca, un a Baqueira Beret i un altre a Eivissa.

stats