Economia 13/10/2021

El millor telèfon mòbil del món arriba a Andorra

Des d'aquest divendres 8, el nou Iphone 13 ja es pot comprar a l'FNAC de Pyrénées

E.C.
2 min
El nou iphone 13, disponible a l'FNAC de Pyrénées.

Andorra la VellaLa batalla entre Samsung i Apple ja té un guanyador. Indiscutiblement, el nou dispositiu d'iphone és tan complet que se'l pot considerar el millor telèfon mòbil del món. Malgrat que des del passat 21 de setembre, els clients de MyPyri podien reservar-lo a l'FNAC de Pyrénées, no ha estat fins aquest divendres 8 d'octubre que l'iphone 13 s'ha posat a la venda al Principat.

Apple millora l'aparell en tots els sentits, però les principals novetats són l'allargament en l'autonomia de la bateria i el perfeccionament -encara més- de la seva càmera. El seu nou ultra gran angular aconsegueix que es vegin, nítidament, alguns detalls fins ara invisibles a les fotografies; de fet, el seu objectiu captura un 47% més de llum. A més, l'aparell és més resistent gràcies a la seva ceràmica 'Shield' i des d'Apple asseguren que és més dur que qualsevol vidre que pugui tenir un 'smartphone'.

No és dimarts, però sí és 13

Amb el nou iphone 13, a més de semblar un cineasta professional gràcies a les opcions de vídeo que incorpora (l'iMovie), l'aparell té més ben integrat tot el sistema de sincronització al teu ecosistema Apple, per tal que qualsevol contingut que facis amb el teu mòbil, quedi perfectament guardat als teus dispositius i el núvol.

Malgrat que passi el temps, el teu iphone 13 mai quedarà desactualitzat gràcies al suport i el manteniment a llarg termini que ofereix la companyia. Les aplicacions que ja inclou el dispositiu (agrupades en l'anomenat iLife) faran que gairebé no hagis de descarregar res més; ho tindràs tot cobert.

Ja ho saps, si estàs pensant a canviar el teu telèfon, a l'FNAC de Pyrénées trobaràs el millor mòbil del món.

stats