Economia 04/08/2022

La moda esclata a Epizen

Lefties i Tezenis obren portes aquest divendres

Redacció
2 min
Entrada del centre comercial Epizen

Ja és una realitat!! Després d'una setmana d'obertura d'Epizen, aquest divendres entren en joc Lefties i Tezenis, les botigues de moda que molts estaven esperant.

A partir d'aquest divendres tindrem l'ocasió de conèixer de prop la popular marca del Grup Inditex, Lefties, que ocupa un espai total de 2.000 metres quadrats de la primera planta. Lefties és una botiga orientada a tots els públics. Moda per a dona, homes, nens, nenes i nadons. Alhora, Lefties també disposa de les seves respectives línies de calçat i complements.

Lefties, la cadena de botigues Inditex situada al segment de baix cost, va néixer amb la voluntat de donar sortida a aquelles peces de roba de temporades anteriors, però el pas del temps s'ha anat consagrant com una de les marques més potents dins del grup. La bona acceptació de la marca entre el públic ha fet que la firma compti amb un equip propi de dissenyadors que creen les col·leccions de cada temporada. I ara tot això ho tens al teu abast i al costat de casa gràcies a Epizen.

Una botiga Lefties, del grup Inditex.

L'altra botiga de moda que estaves esperant que obrís les seves portes és Tezenis, orientada al sector de la llenceria, roba interior, vestits de bany i moda per a dona, home, nena i nen. Tezenis està ubicada a la segona planta d'Epizen ocupant un espai de dos-cents metres quadrats.

Tezenis ha volgut donar a les seves col·leccions un enfoc més cosmopolita, amb tocs minimalistes que acompanyen als bàsics juvenils i de tendència. Tezenis ofereix col·leccions que es renoven cada setmana i que estan exposades al públic perquè sigui ell mateix qui triï els seus models lliurement. Tal com s'exposa des de Tezenis, la firma té una política de preus molt competitiva.

La gran varietat de conjunts que ens acosta Tezenis estan fets per teixits naturals i no amb barreges. La col·lecció ecològica inclou samarretes, tops i vestits confeccionats en lli, viscosa i cotó 100%. Teixits respectuosos amb el medi ambient, però resistents i amb estil. La voluntat de la firma és crear col·leccions de productes atemporals perquè un mateix senti el confort de l'estil natural.

L'aparador d'una botiga Tezenis.

Acosta't fins a Epizen i completa la teva col·lecció d'estiu amb conjunts Lefties i Tezenis.

stats