Economia 20/12/2023

La moda sostenible es fa un lloc a Andorra

Ecoalf, la marca de roba respectuosa amb el planeta, inaugura botiga a l’avinguda Meritxell de la capital de la mà de Pyrénées

ANA Economia
1 min
El propietari de Grup Pyrénées, Patrick Pérez, junt amb la seva filla i el corredor de Moto GP Àlex Rins

La marca de moda sostenible Ecoalf ha ampliat aquest dimarts la seva xarxa internacional de botigues amb un nou establiment a Andorra la Vella. De la mà de Pyrénées, on des de fa més de dos anys compta amb espais propis a les seccions de moda dels emblemàtics grans magatzems de la capital, ha estrenat un local exclusiu de la marca al número 76 de l’avinguda Meritxell.

La nova botiga neix per seguir acostant al públic les darreres novetats en moda home, dona i nen. L’establiment, d’acord amb la filosofia de la firma, manté una estreta relació amb els valors de la marca utilitzant materials sostenibles de la mateixa manera que les peces de roba que comercialitza. Cal destacar que el reciclatge, en paraules del fundador d’Ecoalf, Javier Goyaneche, “podria ser una solució si fóssim capaços de fer una nova generació de productes reciclats amb la mateixa qualitat i disseny que els millors no reciclats”.

El públic que aquest dimarts s’ha acostat a la nova botiga d’Ecoalf ha participat en el sorteig d’una jaqueta Aspen, una de les peces més emblemàtiques de la firma. Als clients del programa de fidelització de Pyrénées, el MyPyri, han gaudit a més de descomptes del 30% en totes les col·leccions exposades al nou establiment.

Centenars de persones van visitar la nova botiga d'Ecoalf coincidint amb la jornada inaugural.
stats