Economia 02/08/2019

Neilson renova l'acord amb Alguaire per continuar portant esquiadors britànics

El turoperador posarà a la venda 10.000 paquets turístics, que també inclouran estacions d'esquí andorranes i catalanes

Ara Andorra
1 min
L'Aeroport de Lleida-Alguaire amb avions contractats pel touroperador Neilson. / ACN

LleidaEls vols del turoperador britànic Neilson tornaran per novè any consecutiu a l'aeroport de Lleida-Alguaire la temporada d'hivern 2019-2020, després que la companyia hagi renovat el compromís amb l'aeroport lleidatà. Segons informa l'ACN, Lleida-Alguaire es compromet a oferir els serveis necessaris per a la funcionalitat de l'operativa de Neilson, incloent l'acord amb l'aeroport de Reus per dies amb la presència de boira intensa a Alguaire, per tal que els passatgers puguin arribar a la destinació final sigui quin sigui l'aeroport a on aterrin. Per la seva banda, Neilson posarà a la venda 10.000 paquets turístics que passaran per l'aeroport de Lleida-Alguaire, que també inclouran estacions d'esquí catalanes, a part de les andorranes.

Neilson repeteix aeroport per la rapidesa en gestionar l'arribada del passatgers fins a destinació final. També posen de relleu que la gestió de maletes i passaports és més àgil que en un altre aeroport de dimensions més grans, així com la rapidesa en la facturació i temps d'espera dels passatgers per a la tornada.

Així mateix, se sumarà a l'operativa de Neilson l'altre operador, Quality Travel, que porta esquiadors suecs durant la temporada d'hivern al Pirineu. Actualment l'aeroport de Lleida-Alguaire, gestionat per Aeroports de Catalunya, està en plena operativa d'estiu, amb vols a Mallorca, Menorca i Eivissa operats per Air Nostrum, els divendres i diumenges.

stats