Publicitat
Publicitat

El personal de BPA pren accions davant les empreses que recomanen canviar les domiciliacions

"Ja hem pres les accions necessàries prop de la parapública que ens està afectant i ara mateix s'està buscant una solució i un interlocutor vàlid per saber qui i per què s'ha pres aquesta decisió", ha explicat un dels representants dels treballadors

Aquest dimecres a la tarda els treballadors de BPA han expressat la seva "indignació" i, a la vegada, denúncia perquè asseguraven que diverses empreses recomanaven als seus clients canviar les domiciliacions a altres entitats. L'acusació incloïa entitats "públiques o parapúbliques" i es reservaven el dret d'iniciar "qualsevol acció en contra de les mateixes".

En aquest sentit els representants dels treballadors han confirmat que les empreses parapúbliques a les quals feien referència no eren ni Forces Elèctriques d'Andorra (FEDA) ni Andorra Telecom - les quals també s'han afanyat a negar ser les responsables d'aquests fets- però, tot i que no ho han volgut especificar, la crítica podria estar dirigida, segons ha pogut saber l'ARA.ad, contra la CASS i el mateix Govern d'Andorra, a part d'alguna empresa privada.

De qualsevol manera han afegit que "ja hem pres les accions necessàries prop de la parapública que ens està afectant i ara mateix s'està buscant una solució i un interlocutor vàlid per saber qui i per què s'ha pres aquesta decisió", segons ha afirmat Xavier Bonell. Xavier Sendra, per la seva banda, s'ha refermat en el "tarannà absolutament dialogant" dels treballadors de BPA, tot i que ha reconegut que "avui és el primer dia que hem aixecat el to", en referència a aquesta denúncia, "i ha funcionat". "Quan ens trobem un tema com aquest actuem amb absoluta contundència", ha advertit el representant de la plantilla.