Economia 03/07/2023

Rebaixes a Epizen

La secció de moda de Carrefour Epizen presenta descomptes de fins al 60%

ARA Andorra
1 min
Rebaixes de fins el 60% a Carrefour Epizen

Encara no has anat de rebaixes? A què esperes per aprofitar-te dels descomptes que t'ofereixen les teves marques de capçalera? No t'ho pensis gaire més i busca i troba el moment per anar de rebaixes!

A Epizen Andorra les rebaixes ja han donat el tret de sortida i no ho podien fer d'una manera més atractiva. Descomptes de fins al 60% en moda-tex a Carrefour Epizen i un 40% en roba esportiva. Una oportunitat d'or per renovar el teu armari d'estiu tant en roba d'estiu com esportiva.

Carrefour Epizen també ofereix rebaixes en roba esportiva

No et perdis aquesta oportunitat de fer les teves compres amb descomptes sorprenents. Vine a Epizen, el teu destí a Andorra, i descobreix tot el que Carrefour Epizen té per oferir-te en aquesta campanya de rebaixes.

Últim dilluns de sorteig a Epizen

Aprofita la teva estada a Epizen i participa en el darrer dilluns de sorteig. Recorda que totes aquelles compres fetes a Carrefour Epizen avui dilluns i que tinguin un valor igual o superior a 50 euros tenen l'opció d'entrar al sorteig de primavera que ha anat realitzant el centre des del passat mes de maig.

I quin és el procediment a seguir per a participar en el sorteig? Fer la compra, ser major de 18 anys i introduir el tiquet donant el nom, telèfon i un número d'identificació personal. Només així es pot participar al sorteig. Això sí, tot aquest procediment s'ha de fer abans de les 18:55 hores.

Epizen sorteja avui un televisor de 55 polsades 4K
stats