Economia 03/10/2021

Rentat de cara de 45.000 euros a la depuradora del Pas de la Casa

ARA Andorra
1 min
Edar Pas de la Casa.

Pas de la CasaL'executiu adjudica els treballs per a la rehabilitació i millora de la façana de la depuradora del Pas de la Casa. El concurs públic ha recaigut a l'empresa Construccions Purroy per un import total de 44.987,25 euros. Concretament, l'actuació pretén actuar sobre les parets exteriors de la infraestructura que actualment es troben en un estat de degradació. El termini d'execució de la rehabilitació és de quatre setmanes.

Rehabilitació de l'església de Sant Ermengol de l'Aldosa

D'altra banda, aquest dimecres també s'han adjudicat les obres de rehabilitació del cobriment de l'església de Sant Ermengol de l'Aldosa, que han recaigut a l'empresa Construccions Purroy per un import total de 9.871,07 euros. El termini d'execució de la rehabilitació és de quatre setmanes.

L'església de Sant Ermengol de l'Aldosa, que es va aixecar l'any 1709, és de planta rectangular amb un absis quadrangular i presenta una coberta inclinada de lloses a dues aigües sobre un teginat i unes encavallades de fusta de pi. Després de realitzar una inspecció específica a la coberta del monument, s'ha constatat una alteració general de les peces de cobriment i una progressiva pèrdua d'estanquitat de diferents punts de la teulada. Per tant, des de l'executiu asseguren que cal aixecar la totalitat del cobriment, impermeabilitzar-lo i restituir-lo de nou.

stats