Economia 25/09/2019

Secnoa comprarà un 5% d'accions de Nevasa

L'operació forma part de l'acord en què es va decidir la continuïtat de Grandvalira

J. R. Baiges
1 min
L'estació de Grandvalira. / POT PETIT.

Andorra la VellaSecnoa, la societat que explota Ordino-Arcalís, adquirirà el 5% de les accions de Nevasa, l'empresa que comercialitza les estacions de Grandvalira, amb la qual cosa Secnoa s'incorporarà dins d'aquesta societat.

Segons han explicat fons de Secnoa encara no s'ha signat la compra, però l'acord és complert i només falta l'aprovació de Nevasa, tot i que no s'espera cap sorpresa, ja que aquesta compra d'accions forma part del compromís adquirit quan es va decidir el pacte de deu anys per mantenir Grandvalira després d'estar al precipici i que la marca deixés d'existir per les desavinences entre Saetde i Ensisa.

Les mateixes fonts no han pogut concretar a quan ascendeix la inversió encara que no es tracta d'una gran quantitat de diners. Se suposa que la compra es farà adquirint un 2,5% d'accions de Saetde i un import idèntic d'Ensisa.

Precisament s'acaba d'anunciar que el fins ara director de màrqueting de l'estació d'esquí d'Ordino-Arcalís, David Ledesma, s'ha incorporat en el mateix càrrec a Grandvalira.

Ledesma, de 42 anys, és llicenciat en Periodisme per la Universitat Internacional de Catalunya i en Història per la de Barcelona, a la vegada que compta amb postgrau i diplomatura en vendes i direcció.

Aquest nomenament impulsa la nova línia estratègica de Grandvalira després de l'adquisició d'Ordino-Arcalís, segons informen els responsables de l'estació.

stats