Economia 15/10/2022

Sergi Vendrell: "Cada dia rebem molts clients francesos preguntant si tenim carburant disponible"

Gasopas ha incrementat el volum de negoci un 20% en una setmana

ARA Andorra
1 min
Una gasolinera al Pas de la Casa.

El Pas de la CasaL'estació de servei del Pas de la Casa, Gasopas, ha incrementat en un 20% el volum de vendes en una setmana en comparació amb les xifres registrades durant el mateix període del 2021. Així ho afirma a La Dépêche du Midi el responsable de la benzinera, Sergi Vendrell, qui exposa que l'augment es deu a l'alt creixement que han tingut per part del client francès a causa de la situació de manca de combustible que viuen al país veí del nord.

"Cada dia rebem molts clients francesos preguntant si tenim carburant disponible", assevera, i manifesta que si la situació al territori gal es manté, l'estació de servei continuarà incrementant el volum de negoci, acceptant que si la problemàtica es resol, "tornarem a les xifres que registràvem a principi de mes".

A banda de la situació a França, un altre dels motius que condueix als ciutadans gals a emplenar el dipòsit dels vehicles i diversos bidons a les estacions del Pas de la Casa és la competitivitat del preu, ja que, per exemple, el preu del gasoil aquesta setmana es trobava gairebé vint cèntims per sota al del país veí.

stats