Economia 27/04/2023

Tot el que t'agrada ho trobaràs a Pyrénées Andorra

Els grans magatzems llancen una campanya de primavera i estiu propera al públic

ARA Andorra
2 min
Aparador de Pyrénées Andorra

Noves marques, nous productes, nous complements, entre altres, entren a formar part de l'univers de Pyrénées Andorra. La campanya de primavera i estiu del centre comercial entra amb força al Principat d'Andorra amb l'objectiu de mostrar un estil de vida proper al client a través de les tres principals branques de negoci: moda, alimentació i motor. Sense perdre de vista la gran oferta de la històrica firma andorrana de retail com són els complements, perfumeria, parafarmàcia o l'electrònica, entre altres.

Pyrénées Andorra inclou noves marques en complements

"Si t'agrada, t'agrada" és l'eslògan escollit de la campanya primavera i estiu de Pyrénées Andorra. Una afirmació que l'entitat pretén utilitzar durant tot l'any i que resumeix un estil de vida, una manera de ser, una manera d'entendre i viure la vida. En definitiva, una nova manera que el centre comercial vol aplicar per relacionar-se amb el client.

Imatge campanya "Si t'agrada, t'agrada"

Ja has estrenat aquesta primavera? A Pyrénées Andorra ja disposes de les noves col·leccions en moda. Els aparadors dels grans magatzems ja ofereixen un petit tast de què trobaràs a l'interior. Les tendències en moda d'aquesta temporada s'escampen per a tots els sectors de Pyrénées Andorra. Lluentons, serrells, el tir baix en pantalons i faldilles, el color rosa o blau elèctric, entre altres, són les tendències protagonistes que s'han colat en les diferents peces de vestir.

Vine a Pyrénées Andorra a comprovar-ho i estrena la primavera perquè "Si t'agrada, t'agrada".

stats