Economia 31/05/2023

La teva Harley-Davidson t'està esperant

Pyrénées Motors et premia amb un xec regal per la compra d'una Pan America o Nightster

ARA Andorra
1 min
Harley-Davidson

Ja diuen que el qui té una Harley Davidson és més que tenir una moto. Els motoristes que entren a formar part del món Harley Davidson se sumen a un estil de vida, a compartir una visió concreta del món i, el més important, l'experiència de viure la vida sobre la moto.

Des d'ara, els 'harlistes' andorrans estan d'enhorabona gràcies a la campanya que ha posat en marxa Pyrénées Motors. I és que tots ells tenen l'oportunitat de provar la Harley Davidson Pan America o Nightster i, alhora, descobrir els avantatges exclusius. Per la compra d'una Harley-Davidson Pan America, Pyrénées Motors et dona un xec regal de 1.500 euros mentre que per l'adquisició d'una Harley-Davidson Nightster obtindràs un xec regal de 1.000 euros.

Harley Davidson

Una oferta que serà vàlida fins a esgotar existències en els models de Harley Davidson Pan America i Nightster adquirides entre l'1 d'abril i el 30 de juny d'enguany. Cal assenyalar que el xec regal és intransferible i s'ha d'utilitzar en accessoris i roba oficial de la marca al concessionari de Pyrénés Motors. A més, el xec regal tindrà validesa fins al 30 de juny d'enguany, no serà reemborsable ni intercanviable per efectiu i el saldo no utilitzat no podrà ser reemborsat.

Harley Davidson Pan America

L'oferta està subjecta segons disponibilitat, pot ser retirada a qualsevol moment i no es pot utilitzar juntament amb altres ofertes.

stats