Economia 18/07/2022

Tezenis es presenta amb un estil cosmopolita i minimalista

La firma italiana quedarà ubicada a la segona planta d'Epizen

Redacció
1 min
L'aparador d'una botiga Tezenis.

Quan falten tres dies i escaig perquè Epizen obri portes al públic, ja es van coneixent les marques que s'instal·laran al seu interior. Avui parlem de Tezenis, una de les marques que forma part de l'empresa italiana Calzedonia, que està orientada al sector de la llenceria, roba interior, vestits de bany i moda per a dona, home, nena i nen. Tezenis es trobarà ubicada a la segona planta d'Epizen ocupant un espai de dos-cents metres quadrats.

L'interior d'una botiga Tezenis.

Amb la voluntat de desmarcar-se dels productes que ja ofereix Calzedonia, Tezenis ha volgut donar un enfoc diferent de l'oferta que presenta. D'aquí que Tezenis es presenti amb un estil més cosmopolita, amb tocs minimalistes que acompanyen als bàsics juvenils i de tendència. Tezenis ofereix col·leccions que es renoven cada setmana i que estan exposades al públic perquè sigui ell mateix qui triï els seus models lliurement. Tal com s'exposa des de Tezenis, la firma té una política de preus molt competitiva, "per afrontar les exigències d'un públic jove i molt atent a la relació qualitat-preu".

La gran varietat de conjunts que ens acosta Tezenis estan fets per teixits naturals i no amb barreges. La col·lecció ecològica inclou samarretes, tops i vestits confeccionats en lli, viscosa i cotó 100%. Teixits respectuosos amb el medi ambient, però resistents i amb estil. La voluntat de la firma és crear col·leccions de productes atemporals perquè un mateix senti el confort de l'estil natural.

stats