Economia 27/01/2022

Tezenis també estarà a Epizen

La marca de roba interior ocuparà un espai de 200 metres quadrats a la segona planta

E.C.
2 min
L'aparador d'una botiga Tezenis.

Andorra la VellaS'ha desvetllat una nova marca que estarà present al futur centre comercial Epizen. Es tracta de Tezenis, la firma de llenceria, roba interior, vestits de bany i moda per a dona, home i nen/a, propietat del grup italià Calzedonia. Tezenis tindrà una gran botiga de 200 metres quadrats i estarà ubicada a la segona planta.

La seva oferta es basa en una moda d'estil cosmopolita i juvenil, amb peces bàsiques i de tendència en continua evolució. Tezenis té una política de preus molt competitiva, "per afrontar les exigències d'un públic jove i molt atent a la relació qualitat-preu", segons assegura la mateixa marca.

L'interior d'una botiga Tezenis.

Més botigues confirmades

A la mateixa segona planta, Grup Pyrénées també ha confirmat que s'instal·larà una òptica de 200 metres quadrats i una botiga d'electrodomèstics que ocuparà un espai de 2.000 metres quadrats. Durant els darrers dies s'ha sabut que Lefties, la popular marca del grup Inditex, i la cadena de perfumeria i cosmètica Primor, també seran presents al nou centre comercial de Sant Julià de Lòria. Totes dues marques se sumen a Carrefour i McDonald's, que ja s'havien anunciat gairebé des d'un inici del projecte.

Carrefour ocuparà un espai 7.000 metres quadrats repartits entre la planta zero i la primera. McDonald's, per la seva banda, tindrà un espai de 500 metres quadrats entre les plantes la zero i primera i disposarà de servei McAuto. Pel que fa a Lefties, la botiga de moda per a dona, home i nens i nenes s'estendrà en 2.000 metres quadrats de la primera planta. Primor, del grup Maremor, ocuparà un espai de 800 metres quadrats entre les plantes zero i primera.

stats