Esports 28/05/2024

Arriba a Andorra el 'Rallye Des Princesses Richard Mille' per primer cop

El Rallye des Princesses 'Richard Mille' ha engegat un recorregut de més de 1.600 quilòmetres per arribar al Principat d’Andorra

ARA Andorra
1 min
Imatge de recurs

Andorra la VellaLes sòcies i socis d’ACA CLUB podran presenciar el Rallye des Princesses ‘Richard Mille’ 2024 de París a Andorra, una de les competicions de ral·li amb els cotxes clàssics i equips femenins més importants del món.

L’Automòbil Club d’Andorra (ACA CLUB) i ACA Esportiva, amb el suport d’Andorra Turisme i Andorra Business, i la col·laboració dels comuns de Canillo i Ordino, han facilitat que aquesta prova arribi per primera vegada al Principat.

França i Andorra, de nord a sud

Diumenge 26 de maig, a la Place Vendôme de París es van aplegar persones més matineres i, també, turistes d’arreu i fans del món del motor per admirar les tripulacions dels vehicles i els cotxes que conduïen! I a les 8.30 hores en punt, un total de 60 cotxes i les cent vint pilots i copilots van sortir a la carretera entre els aplaudiments i els crits d’ànim de les persones espectadores que les van voler acompanyar en la sortida oficial del ral·li.

El Rallye des Princesses ‘Richard Mille’ ha engegat un recorregut de més de 1.600 quilòmetres per arribar al Principat d’Andorra, amb un total de cinc etapes: Tours (La Grange de Meslay), Saint-Martin-de-Ré, Sarlat-la-Canéda, Carcassona i el Principat d’Andorra.

El coll d’Ordino, epicicentre de l’acció a Andorra

Ja a la darrera etapa, les competidores sortiran des de Carcassona i es dirigiran a Andorra. Abans d’arribar, els equips disputaran tres proves cronometrades, una al Col de la Croix des Morts, un altre al Col du Chioula i la darrera a Ax-les-Thermes. Així, arribaran a Andorra per la frontera francoandorrana i es dirigiran cap a Canillo.

stats