Internacional 12/03/2018

Almenys 50 morts en l'accident d'un avió quan aterrava a l'aeroport de Katmandú

A l'aparell, de l'aerolínia US-Bangla, hi viatjaven 67 passatgers i 4 membres de la tripulació

Agències
1 min
Els serveis d'emergències treballen per rescatar les persones atrapades a l'interior de l'avió accidentat a l'aeroport de Katmandú

KatmandúAlmenys 50 persones han mort en l'accident d'un avió de l'aerolínia bengalí US-Bangla a l'aeroport de Katmandú, la capital del Nepal. L'aparell, en el qual viatjaven 67 passatgers i quatre membres de la tripulació, s'ha estavellat després de derrapar a la pista mentre realitzava la maniobra d'aterratge.

El portaveu de l'Aeroport Internacional Tribhuvan (TIA), Prem Nath Thakur, ha detallat que l'avió ha sortit de la pista durant l'aterratge i ha anat a parar a un camp de futbol pròxim. L'aparell s'ha incendiat després del sinistre. Els equips de rescat de l'aeroport i l'exèrcit treballen a la zona.

El director general de l'Autoritat d'Aviació Civil del Nepal, Najiv Gautam, ha explicat que el pilot ha perdut el control quan ha intentat tocar terra, i ha afegit que l'avió ha entrat a la pista des del costat contrari del qual havia rebut permís.

L'avió sinistrat és un Bombardier Dash 8 amb capacitat per a 78 passatgers.

L'aeroport ha anunciat la cancel·lació de tots els vols després de l'accident. Els avions que havien d'aterrar al TIA estan sent desviats a altres destinacions pròximes, segons fonts aeroportuàries.

stats