Internacional 23/05/2018

"Activitat zombi extrema": la falsa alarma que ha alertat una ciutat de Florida

El missatge va arribar als veïns a través d'una aplicació durant una apagada general

Ara
1 min
Alerta de l'aplicació de la ciutat de Lakeworth

BarcelonaLa ciutat de Lake Worth, a Florida, va viure uns moments de pànic dimarts a la 1.45 h de la matinada quan els veïns van rebre una alerta al mòbil durant una apagada general. "Apagada i alerta zombi per als residents de Lake Worth i Terminus. Hi ha 7.880 clients afectats a causa d'activitat zombi extrema. L'hora de restauració és incerta", es podia llegir al missatge enviat a través d'una aplicació de la ciutat que acostuma a enviar informació de servei.

La referència a Terminus, una localització de la sèrie sobre morts vivents 'Walking Dead', ja feia sospitar sobre la veracitat de l'alarma, a la qual després va fer referència el compte de Facebook Lake Worth Live, que va publicar una rectificació difosa pel diari local 'Palm Beach Post'.

El text, que informa que el servei elèctric va ser restablert després de 27 minuts, explica que les autoritats van estudiar el sistema per aclarir per què va mencionar els zombis. "Vull reiterar que Lake Worth no té cap activitat zombi en aquest moment i demano disculpes pel missatge", ha dit el cap de Comunicació de l'ajuntament.

stats