Internacional 22/06/2015

Una disputa per unes nous obliga a desviar un vol Roma-Chicago

El vol, de la companyia American Airlines, va ser desviat a Belfast. L'home ha estat acusat de posar en perill la seguretat aèria

Ara
1 min
Un avió d'American Airlines, en el moment d'enlairar-se

BarcelonaUn home de 42 anys va ser arrestat dissabte a l'aeroport de Belfast després que una disputa per fruita seca escalés a un episodi de tensió. El pilot d'un vol d'American Airlines que unia Roma i Chicago va decidir desviar l'aparell i fer un aterratge d'emergència a la ciutat irlandesa en veure que el que havia començat com una discussió amenaçava de provocar un incident entre la tripulació i el passatger, que va ser acusat de posar en perill la seguretat aèria, alteració de l'ordre públic i agressió.

Els fets van tenir lloc dissabte però han estat donats a conèixer aquest dilluns per la policia d'Irlanda del Nord. L'incident va començar quan el passatger va demanar als auxiliars de vol fruita seca o galetes. Segons sembla, li van servir una bossa amb fruita seca, però en va demanar més, moment en què va començar la disputa.

Com a conseqüència de l'aterratge imprevist els passatgers del vol van haver de passar la nit a Belfast, i van haver de continuar el viatge diumenge.

stats