Internacional 15/04/2014

Un pescador noruec troba un vibrador a l'estómac d'un bacallà

El pescador considera que el peix podria haver confós la joguina sexual amb un pop

Ara
1 min
El pescador, amb el bacallà i el vibrador

BarcelonaBjorn Frilund, un pescador noruec de 64 anys, es va endur una bona sorpresa quan, pescant a prop d'Eidsbygda, va capturar un bacallà d'uns sis quilos. El peix era viu quan el va pescar però, en obrir-lo, va observar un objecte estrany a l'estómac del peix. Es tractava d'un vibrador, amb forma de petit penis i un mànec on es col·loquen les piles.

En declaracions a la premsa local, Frilund va mostrar la seva "enorme sorpresa" per la troballa, tot i considerar que el vibrador s'assembla als pops de colors habituals en la zona, cosa que podria haver fet confondre el bacallà. "Els peixos mengen de tot", ha dit el pescador, tot i admetre que "és més difícil trobar un bacallà que s'hagi menjat un vibrador que no pas que et toqui la loteria. És com si et caigués un meteorit al cap".

Posant amb el vibrador en una mà, i el bacallà a l'altra, Frilund s'ha convertit en una celebritat no només a Noruega, sinó també arreu del món. Una celebritat que sembla gaudir, fins i tot aportant teories sobre l'origen de la joguina sexual: "Segur que una turista insatisfeta d'algun creuer el va llençar per la borda".

stats