Internacional 16/12/2011

Un home li talla els dits a la seva muller perquè deixi d'estudiar, a Bangladesh

Un home li ha amputat els dits de la mà dreta a la seva dona a Bangladesh. "Em va dir que em volia donar una sorpresa, i després que volia posar punt final als meus estudis"

Efe
1 min

Nova DelhiUn home li ha tallat els dits de la mà dreta a la seva dona perquè no volia que continués estudiant, a Bangladesh, segons informa el diari local Daily Star. L'home li va amputar els dits amb un matxet, els va llençar a la paperera i ho va justificar dient que no volia que continués amb els seus estudis.

La jove, Hawa Akhter Jui, era a casa de la seva cunyada quan va aparèixer el seu marit, Rafiqui Islam. "Em va portar a una habitació i em va dir que em volia donar una sorpresa". A continuació, ell li va tapar els ulls amb un mocador: "Notava que estava enfadat, però no em vaig atrevir a protestar", relata.

Segons explica la víctima de l'agressió, l'home li va preguntar que per què continuava estudiant i, de cop, "em va dir que posaria punt i final als meus estudis".

Akhter Jui va ser traslladada a un hospital tres hores després, però no se li van poder unir els dits a la mà. El seu marit ja està detingut i ella assegura que vol continuar estudiant: "Faré tot el possible per continuar. Vull ser advocada", diu.

Els fets van tenir lloc el passat 4 de desembre a la localitat de Narsingdi, prop de la capital del país, Dacca, tot i que no s'han fet públics fins dues setmanes després.

stats