Internacional 29/01/2014

Una càmera capta les amenaces d'un congressista republicà a un periodista

El reporter li va preguntar sobre un suposat finançament irregular i el polític va reaccionar amb ira i el va amenaçar: "No ets prou home. Et partiré per la meitat"

Ara
1 min

BarcelonaEl congressista Michael Grimm, destacat membre del Partit Republicà, ha estat objecte de polèmica aquest dimecres als Estats Units arran de les amenaces que va propinar a un periodista dimarts a la nit després del discurs d'Obama al Capitol i que la càmera de televisió va captar sense que ell se n'adonés.

Grimm, que va ser escollit amb l'aval del Tea Party, està immers en una polèmica per una investigació federal sobre el finançament de la seva campanya electoral. Interrogat sobre aquesta qüestió pel periodista Michael Scotto, de la cadena NY1, el congressista es va mostrar visiblement molest per la pregunta i es va allunyar del reporter.

Però, tot seguit, quan creia que la càmera ja no gravava, va tornar i va amenaçar el periodista dient-li que el llançaria al pis de baix. No tota la conversa és audible, però en el vídeo s'aprecien perfectament alguns dels insults i amenaces del congressista. En un moment se l'entén dient: "No ets prou home. Et partiré per la meitat".

Després de tot l'enrenou provocat per la difusió del vídeo a través d'internet, Grimm s'ha disculpat aquest dimecres per la seva actitud.

stats