Internacional 15/05/2019

Els nord-americans a Àustria podran contactar amb l'ambaixada a través dels McDonald's

La cadena de menjar ràpid actuarà com a intermediari amb la legació diplomàtica

Ara
1 min
Fotografia del logotip de McDonald's a Los Ángeles

BarcelonaL'ambaixada dels Estats Units a Àustria ha signat un acord amb McDonald's per convertir la cadena de menjar ràpid en un intermediari entre els nord-americans i la legació diplomàtica. Si un ciutadà nord-americà perd el seu passaport en un viatge a Àustria o té qualsevol altre problema, a partir d'ara es podrà dirigir a qualsevol dels 194 restaurants que té la cadena arreu del país per sol·licitar assistència. El servei entra en vigor aquest dimecres.

"Els ciutadans nord-americans que viatgin a Àustria i que es troben en dificultats i sense una manera de contactar amb l’ambaixada dels Estats Units poden entrar, a partir del dimecres 15 de maig del 2019, a qualsevol McDonald's d’Àustria i el personal els ajudarà a contactar amb l’ambaixada dels EUA", diu l'anunci que la legació ha publicat a Facebook.

La idea ha estat de l'ambaixador nord-americà a Àustria, Trevor Traina. Segons afirma, ha fet aquesta proposta a McDonald's per assegurar que tots els ciutadans nord-americans tinguin totes les opcions possibles per posar-se en contacte amb l'ambaixada quan ho necessitin. "És el deure número 1 de totes les ambaixades del món", afirma el diplomàtic nord-americà.

La cadena de menjar ràpid va rebre positivament la proposta de Trevor Traina. La setmana passada l'ambaixada nord-americana va signar un acord amb Isabelle Kuster, directora general de la companyia a Àustria. El pacte inclou l'obertura d'una línia telefònica a l'ambaixada que funcioni les 24 hores del dia perquè els treballadors del restaurant s'hi puguin posar en contacte si qualsevol ciutadà ho necessita.

stats