Internacional 03/12/2019

Melania Trump decora la Casa Blanca basant-se en "l'esperit d'Amèrica"

L'any passat va ser molt criticada per la decoració que va elegir per a la casa presidencial

Ara
1 min
La Casa Blanca es vesteix de Nadal

BarcelonaLa primera dama dels EUA, Melania Trump, ha mostrat la decoració nadalenca d'enguany a la Casa Blanca. Al conèixer-se les seves eleccions ornamentals per a la casa presidencial nord-americana, l'esposa del president Trump ha sigut criticada pels seus decorats atrevits, cosa que ha anat passant des que va arribar a la Casa Blanca. Tot i això, enguany les crítiques semblen menys dures que les que es produïen en anys anteriors.

En el vídeo que ha compartit en les seves xarxes socials recorrent algunes estances de la Casa Blanca, s'hi pot veure arbres de color verd i daurat, i llum en abundància però no en excés. El que ha desaparegut són els avets de color vermell que adornaven les estances l'any 2018 i que tantes crítiques li van comportar. De fet, sembla que la decoració d'enguany va dirigida a passar inadvertida, ja que és bastant clàssica.

La Casa Blanca es vesteix de Nadal
La Casa Blanca es vesteix de Nadal

The Spirit of America és el patriòtic nom que ha posat Melania a la decoració de la Casa Blanca, en la qual destaquen els colors de la bandera dels EUA. "Estic encantada de compartir aquesta bonica exhibició de patriotisme perquè tots la vegin, i estic emocionada que tots experimentin la bellesa de la temporada de Nadal", ha escrit a les seves xarxes socials.

stats