Internacional 21/08/2017

La col·lisió entre un destructor nord-americà i un petrolier deixa deu desapareguts a Singapur

Les autoritats de Singapur i Malàisia sumen esforços per auxiliar els dos vaixells accidentats

Efe
1 min
El John S. McCain, el destructor de míssils nord-americà afectat en la col·lisió, arriba a la seva base naval a Singapur

Bangkok / WashingtonLes autoritats de Singapur han enviat aquest dilluns diversos vaixells i helicòpters a les seves aigües territorials per socórrer el destructor de míssils nord-americà i el petrolier que han col·lidit aquesta matinada passada a l'est de les aigües de Singapur, a l'estret de Malacca.

La col·lisió ha deixat cinc ferits i deu persones desaparegudes de la tripulació del destructor de míssils nord-americà, conegut com a 'John S. McCain', i que estava de camí a Singapur després d'haver fet "patrulles de rutina" al mar de la Xina Meridional, segons ha manifestat l'armada nord-americana.

Els helicòpters de la força aèria de Singapur han traslladat els ferits a l'hospital general de la ciutat, i els seus vaixells, amb el reforç dels que ha enviat Malàisia, han escoltat el 'John S. McCain' fins a la seva base naval. Tot i així, segueixen les tasques de recerca per intentar trobar els desapareguts.

Incidents anteriors

El vaixell bessó d'aquest destructor nord-americà, el 'Fitzgerald', també va patir una col·lisió el 17 de juny. En aquella ocasió, va xocar amb un vaixell de les Filipines i gairebé va enfonsar-se a la costa del Japó.

stats