Internacional 18/11/2015

Desvien dos vols dels Estats Units amb destinació a París per amenaces de bomba

Efe
1 min
Un avió d'Air France amb origen Los Angeles i destinació París ha estat desviat a Salt Lake City per amenaces de bomba/ AFP

WhashingtonL'aerolínia francesa Air France ha desviat dos vols que s'havien enlairat des dls Estats Units i que tenien com a destinació París després de rebre amenaces de bomba per telèfon, segons ha informat la companyia.

Un dels vols s'havia enlairat a l'aeroport de Dulles (Virginia, prop de Washington), i ha estat desviat cap a Halifax (Nova Escòcia, Canadà), on els 262 passatgers i membres de la tripulació han estat evacuats.

El segon vol, un Airbus A-380, havia sortit de Los Angeles i ha estat desviat a Salt Lake City (Utah, EUA), en què les 497 persones que hi viatjaven, entre passatgers i tripulació, també han estat evacuats.

En un comunicat, Air France ha indicat que els dos vols han estat objecte d'"amenaces anònimes rebudes després dels enlairaments". "Com a mesura de precaució i per fer totes les comprovacions necessàries en matèria de seguretat, Air France, en aplicació de les regulacions de seguretat, ha decidit sol·licitar l'aterratge dels dos avions", ha indicat l'aerolínia.

stats