Internacional 23/01/2019

Detingut un dels infermers de la dona que va quedar embarassada estant en coma als EUA

Després de les proves d'ADN, la policia d'Arizona ha arrestat un treballador del centre sanitari

Ara
1 min
Detingut un dels infermers de la dona que va quedar embarassada estant en coma als EUA: imatge del detingut, Nathan Sutherland.

BarcelonaLa policia d'Arizona ha detingut aquest dimecres un treballador del centre sanitari on era la dona de 29 anys que va quedar embarassada mentre estava en coma. L'home, Nathan Sutherland, de 36 anys, era un dels infermers que cuidaven la noia, que el passat 29 de desembre va donar a llum. El bebè es troba bé, segons va confirmar la policia.

Després de les proves d'ADN dutes a terme per la policia, l'home ha estat acusat d'assalt sexual i abús sobre un adult vulnerable. A més d'estar en coma, la família va explicar que la noia patia certes "discapacitats intel·lectuals" i estava a càrrec de la clínica Hacienda Healthcare des que era ben petita.

"Ella també té sentiments i és capaç de respondre a la gent amb què és familiar, sobretot la seva família", va explicar l'advocat de la família de la víctima, John Micheaels.

La policia investiga ara si l'home, que treballava al centre des de l'any 2011, hauria assaltat alguna altra pacient de la clínica i demana a tothom que tingui alguna informació rellevant que col·labori facilitant-la a la policia.

stats