Internacional 18/04/2019

Detingut un home amb bidons de benzina a la catedral de Saint Patrick de Nova York

El sospitós, de 37 anys, és un "conegut" de la policia

Ara
1 min
Façana de l'emblemàtica catedral, en una imatge d'arxiu

BarcelonaUn home de 37 anys ha estat arrestat aquesta matinada quan ha entrat a la catedral de Saint Patrick de Nova York amb dos bidons de gasolina complets, líquids i encenedors, tal com ha anunciat la policia. El sospitós és un "conegut de la policia" i encara "és massa aviat" per saber quina és la seva motivació per carregar amb el combustible a l'interior d'un temple religiós. Al ser arrestat, el sospitós ha donat "respostes evasives" i s'ha mostrat cooperador amb els agents, segons fonts del cos.

Quan l'home ha entrat a la catedral de Midtown Manhattan ha escampat el líquid inflamable per terra i aleshores ha estat detectat pels agents de seguretat, que han alertat la policia. L'home ha explicat a l'agent que duia benzina perquè el seu cotxe s'havia quedat sense combustible, però, com quan es va comprovar que el dipòsit estava ple, ha quedat arrestat. De moment, però, no consta cap acusació contra ell, a l'espera que es determini el seu estat mental i emocional.

L’incident ha tingut lloc dos dies després de l'incendi que ha devastat la catedral de Notre-Dame de París i unes setmanes després que tres esglésies de l'estat de Louisiana, amb una majoria de fidels negres, van ser incendiades entre el 26 de març i el 4 d'abril.

stats