Internacional 24/12/2018

Un home dispara amb un fusell d'assalt contra un restaurant de Brussel·les

La policia, que investiga el cas, desconeix encara la identitat de l'atacant i el motiu de l'assalt

Ara
1 min
Imatge d'arxiu d'un grup de militars belgues fent guàrdia a l'estació central de Brussel·les.

BarcelonaUn home ha disparat el matí d'aquest dilluns contra l'aparador d'un restaurant del centre de Brussel·les, segons ha informat la fiscalia de Brussel·les.

L'incident, que ha tingut lloc cap a les deu del matí hora local, ha sigut a l'avinguda Louise, una de les principals artèries comercials de la capital belga. De moment es desconeix la identitat del responsable dels trets i també el motiu que l'hauria portat a dur a terme aquest atac. Sembla que no hi ha ferits.

Malgrat que la policia ha iniciat una investigació per resoldre aquests interrogants, les primeres informacions apunten que l'individu hauria disparat almenys tres trets contra l'establiment amb un kalàixnikov, un fusell d'assalt de fabricació russa utilitzat actualment en guerres com la de Síria, el Sudan del Sud i Ucraïna.

"Un testimoni ha vist un home disparar amb una arma de guerra tipus kalàixnikov contra l'aparador d'un restaurant de l'avinguda Louise", ha assegurat la portaveu de la fiscalia, Ine Van Wymersch, minuts després d'haver-se detectat l'incident.

stats