Internacional 16/09/2014

Una dona amb excés de desig sexual? Divorci concedit

Un jutge de l'Índia dóna el divorci a un home que assegura que la seva esposa és "insaciable" i que posa en perill la seva salut. La dona no va anar al judici i no es coneix la seva versió dels fets

Ara
2 min

BarcelonaUn jutjat de família de l'Índia ha concedit el divorci a un home que al·legava que la seva dona tenia "un apetit sexual insaciable i excessiu" i que se sentia assetjat des que es van casar l'abril del 2012. A la petició, afegia que era intolerable aguantar més atrocitats i que creia que la situació posava en perill la seva vida i el seu membre viril, segons ha publicat el diari 'The Times of India'.

Va declarar que la dona l'obligava a tenir sexe i que, quan intentava oposar resistència, l'assetjava fins que ell cedia a la pressió i a les demandes persistents. A més, li administrava medicines i el forçava a consumir alcohol, segons va dir al jutjat.

L'home va explicar que ella "es posava agressiva, tossuda, insistent i despòtica" i començava discussions per no-res.

Segons les declaracions, ell feia tres torns a la feina i acabava molt cansat però, quan arribava a casa, havia de satisfer la luxúria de la dona. Va assegurar que fins i tot havia arribat a fer-li guerra psicològica dient-li que si no li donava el que volia marxaria amb un altre home.

També va explicar que l'any 2012, el van hospitalitzar per uns problemes a l'estomac i li van recomanar que no fes activitats físiques però, tot i trobar-se en un estat de salut deteriorat, la dona va continuar amb les demandes sexuals. El 2013, el van operar d'apendicitis i van anar a casa de la germana de la dona però, malgrat estar en una casa aliena i estar convalescent, el va obligar a tenir relacions sexuals.

La dona havia rebutjat anar a veure un psiquiatra i no volia explicar-ho a ningú, segons va declarar l'home.

El jutge ha acceptat les declaracions del marit i li ha concedit el divorci perquè la dona no s'ha presentat al judici.

stats