Internacional 04/09/2011

DSK, ja a París, deixa enrere el "malson" judicial als EUA

L'exdirector gerent del FMI ha arribat a París a primera hora d'aquest matí després de quatre mesos als EUA en el procés judical per la denúncia americana per agressió sexual. A França l'espera una altra acusació

Agències
1 min
Dominique Strauss-Kahn, marxant dels EUA després d'estar-hi quatre mesos retingut, des de l'aeroport JFK / REUTERS

ParísL'exdirector de l'FMI Dominique Strauss-Khan ja és a Paris i deixa enrere el "malson" judicial als Estats Units. Hi ha arribat somrient acompanyat de la seva esposa, Anne Sinclair. Strauss Khan ha arribat a l'aeroport de Roissy, al nord de París, en un vol d'Air France que ha aterrat poc després de les set del matí.

DSK ha estat els últims quatre mesos retingut als EUA per la denúncia d'una cambrera d'un hotel de Nova York que el va denunciar per haver-la violat. Va sortir ahir dels Estats Units, envoltat de càmeres, just des de l'aeroport on va ser detingut el 14 de maig, i marxa totalment lliure de càrrecs. Però pot estar sortint del foc per caure a les brases, perquè a París l'espera una altra denúncia per agressió o assetjament sexual. Aquest diumenge ha arribat a París tal com va marxar de Nova York: somrient, amb la seva dona, Anne Sinclair, envoltat de fotògrafs i protegit per la policia, quatre mesos després que el detinguessin. No ha volgut fer declaracions.

El periple americà de DSK

stats