Internacional 05/09/2018

Un avió d'Emirates queda en quarantena a Nova York perquè hi viatjaven diversos passatgers malalts

Almenys una desena de persones tenien febre i tos

Ara
1 min
Els serveis d'emergència atenent els passatgers del vol d'Emirates, a l'aeroport de JFK de Nova York.

BarcelonaUn avió procedent de Dubai amb uns 500 passatgers a bord ha sigut posat en quarantena aquest dimecres a l'aeroport JFK de Nova York, després que almenys una desena de passatgers s'hagin sentit indisposats, segons ha informat la companyia Emirates. Els afectats han sigut "immediatament tractats per les autoritats mèdiques locals i els que han necessitat atenció sanitària l'han rebuda", ha apuntat una portaveu de l'aerolínia en un comunicat. Mitjans locals, però, han elevat a un centenar el nombre de malalts, amb febres altes i tos.

Agents de la policia i experts dels centres de prevenció i control de malalties han inspeccionat l'avió i els serveis d'emergències han fet un important desplegament d'ambulàncies per atendre els malalts.

"Emirates pot confirmar que uns deu passatgers del vol EK203 de Dubai a Nova York s'han posat malalts. En arribar, com a mesura de precaució, han sigut atesos per les autoritats sanitàries locals. Tots els altres desembarcaran en breu. La seguretat i la cura dels nostres clients és la nostra primera prioritat", ha explicat la companyia a través del seu compte de Twitter.

El director executiu de l'Autoritat Portuària, Rick Cotton, ha dit en un comunicat que "l'avió ha sigut traslladat a un lloc allunyat de la terminal perquè el personal mèdic pogués abordar-lo i avaluar la situació, així com prestar assistència immediata".

stats