Internacional 24/07/2014

Més de 15 morts i 200 ferits en un atac israelià contra una escola de l'ONU a Gaza

El centre servia de refugi a 1.500 palestins desplaçats

Ara
1 min
Restes de sang a l'escola de l'ONU a Gaza atacada per un tanc israelià.  MARCO LONGARI / AFP PHOTO

BarcelonaAlmenys 17 refugiats palestins han mort i 200 més han resultat ferits aquest dijous en un bombardeig israelià sobre d'una de les escoles de l'ONU. En el centre hi havia 1.500 palestins refugiats, que fugien de les zones més castigades per l'ofensiva israeliana.

Un dels metges de l'hospital més pròxim ha explicat a l'agència EFE que entre els cossos de les víctimes hi ha almenys dos nens. També ha afegit que és probable que el nombre de víctimes mortals augmenti en les pròximes hores, ja que molts dels ferits es troben en estat greu.

És la segona vegada que Israel ataca una escola de l'ONU en els últims tres dies, després que aquest dimarts destrossessin part d'un recinte escolar al sud de la ciutat de Gaza. En l'anterior ocasió, però, no va haver-hi víctimes perquè el director del centre va evacuar els 1.700 refugiats de l'escola.

L'atac d'aquest dijous s'ha produït l'endemà que el Consell dels Drets Humans de l'ONU creés una comissió per investigar els crims de guerra d'Israel a la franja de Gaza.

stats