Internacional 10/07/2014

Moren quatre nens i dos adults en un tiroteig a Texas

Una setena persona es troba en estat crític. Es desconeix de moment el mòbil del tiroteig, però fonts policials apunten a una disputa domèstica

Efe
1 min
Un tiroteig a Texas fa almenys sis morts, entre els quals quatre nens / EFE

WashingtonQuatre nens i dos adults han mort aquest dimecres i una setena persona es troba en estat crític després d'un tiroteig a Spring, a uns 40 quilòmetres de Houston (Texas), segons ha informat avui la policia del comtat de Harris, on han tingut lloc els fets

"L'oficina del xèrif del comtat de Harris confirma la mort de dos adults i quatre nens en un tiroteig en una residència ubicada al número 711 de Leaflet Lane a Spring", a uns 40 quilòmetres de la ciutat de Houston, ha afegit la policia en un comunicat.

Les autoritats han trobat dos adults i tres nens morts quan han arribat al lloc dels fets. Un altre nen ha mort després de ser traslladat a un hospital, segons ha indicat la policia, que ha assegurat que una setena persona està en "situació crítica".

Es desconeix de moment el mòbil del tiroteig, encara que fonts policials han declarat a la cadena de televisió ABC que es tracta d'una disputa domèstica.

La policia ha perseguit el sospitós del crim, un home d'uns 30 anys, i l'ha encerclat en un carreró sense sortida. Després de tres hores acorralat, s'ha lliurat a la policia, segons mitjans nord-americans.

No es coneix per ara la identitat del sospitós ni la de les víctimes mortals del tiroteig.

stats