Internacional 14/11/2015

El Govern manté el nivell màxim d'alerta després de la massacre de París

Reforçats els controls a l'AP-7 i a la frontera de la Jonquera. El conseller de l'Interior es reuneix amb els comandaments dels Mossos d'Esquadra per avaluar la situació

Ara
1 min

BarcelonaEl departament d'Interior del Govern de la Generalitat manté un nivell "màxim d'alerta" després dels atemptats simultanis de París i ha reforçat els controls a l'AP-7 a la frontera de la Jonquera, segons ha anunciat aquest dissabte al matí la vicepresidenta del Govern, Neus Munté, en declaracions a Catalunya Ràdio.

De fet, el Govern mantenia des dels atacs del mes de gener a la revista 'Charlie Hebdo' un nivell d'alerta de 4 sobre una escala de 5, que només s'activaria en un cas d'emergència. Munté ha explicat que des de primera hora el conseller de l'Interior, Jordi Jané, es reuneix amb els comandaments dels Mossos d'Esquadra per valorar la situació.

Munté ha destacat que Jané manté contacte directe amb el ministre de l'Interior d'Espanya, Jorge Fernández Díaz, des del moment que van tenir coneixement dels atacs. "És important hi hagi aquest diàleg i intercanvi d'informació", ha destacat Munté. En paral·lel, Fernández Díaz es reuneix amb els màxims comandaments de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per avaluar la situació.

stats