Internacional 11/04/2014

Una dona tira una sabata a Hillary Clinton durant un discurs a Las Vegas

Els agents dels serveis secrets nord-americans van retenir la dona sota custòdia, però de moment se'n desconeix la identitat i el motiu de la protesta

Efe
1 min

WashingtonUna dona ha tirat una sabata a Hillary Clinton aquest dijous quan pronunciava un discurs a Las Vegas. L'exsecretària d'Estat nord-americana es va prendre aquest incident amb bon humor i en va sortir il·lesa, com es veu al vídeo.

Després dels fets i que la dona no aconseguís el seu objectiu am la sabata, Clinton va fer borma: "Déu meu, no sabia que la gestió dels residus sòlids fos tan controvertida. Gràcies a Déu que no ha jugat a 'softball' [una variant del beisbol], com vaig fer jo".

Els agents del servei secret van retenir la dona sota custòdia, però de moment se'n desconeix la identitat i el motiu de la protesta, segons ha informat la CNN.

A les imatges retransmeses per tots els mitjans nord-americans, s'observa una dona rossa que és expulsada de la sala pels agents mentre aixeca els braços en senyal de triomf.

Hillary Clinton, que és considerada la candidata demòcrata amb més possibilitats en la carrera presidencial del 2016 als Estats Units, estava pronunciant un discurs sobre gestió de residus i reciclatge en un hotel de Las Vegas quan va tenir lloc aquest incident.

stats