Internacional 15/01/2014

L'actriu Julie Gayet demandarà la revista que va airejar la seva relació amb Hollande

La presumpta amant del president francès ja havia presentat al març una denúncia davant la Fiscalia de París perquè identifiquessin els autors d'un rumor que ja circulava per internet

Europa Press
1 min
L'actriu Julie Gayet i François Hollande

ParísJulie Gayet, l'actriu francesa que presumptament manté una relació sentimental amb el president del país, François Hollande, demandarà la revista 'Closer', que la setmana passada va posar al descobert la història generant un escàndol a França.

Segons informa aquest dimarts l'emissora RTL, que no cita fonts, Gayet ha optat finalment per actuar contra el setmanari, que, després de publicar les fotografies en què es veia presumptament Hollande arribant a un apartament parisenc per trobar-se amb l'actriu, va retirar la revista dels quioscos per l'escàndol generat.

A finals del març passat, Gayet ja havia presentat una denúncia davant la Fiscalia de París perquè s'identifiquessin els autors d'un rumor que circulava per internet sobre una presumpta relació seva amb Hollande.

El mandatari manté una relació sentimental amb la periodista Valérie Trierweiler, que fins i tot apareix a la web de l'Elisi identificada com a primera dama, després d'una llarga relació amb l'excandidata presidencial Ségolène Royal, amb la qual té quatre fills.

Aquest dimarts, Hollande va haver de pronunciar-se sobre el seu presumpte afer amb Gayet, si bé no va aclarir si és cert. Durant una roda de premsa, va afirmar que "tothom, en la seva vida personal, pot travessar moments difícils. És el nostre cas".

stats