Internacional 07/11/2011

Un tigre mata una nena de 5 anys a Indonèsia

La víctima jugava amb els seus germans quan l'animal la va atacar

Efe
1 min
Un exemplar de tigre de Sumatra

JakartaUna nena de cinc anys ha mort aquest dilluns a l'illa de Sumatra, a l'oest d'Indonèsia, en ser atacada per un tigre mentre jugava amb els seus dos germans. Segons el cap local de l'Agència per a la Conservació Natural de Bengkulu, "plovia i de cop i volta el tigre va aparèixer i va atacar la nena".

Els germans de la víctima van aconseguir escapar i alertar les autoritats, que van trobar el cadàver de la nena a uns 20 metres de la cabana on estaven jugant.

La policia forestal investiga si l'atac ha tingut lloc dins o fora de de la reserva natural de Bukit Daun i que, en aquest últim cas, es capturarà al felí per recolar-lo allí.

Segons el Fons Mundial per a la Natura, a Indonèsia queden uns 400 exemplars de tigres de Sumatra, mentre que en tot el món la població d'aquestos grans felins és d'uns 3.200.

L'organització conservacionista sosté que la desforestació per part de les empreses papereres i productores d'oli de palma obliga als tigres de Sumatra a sortir dels seus llocs habituals tradicionalment i apropar-se, per tant, a zones poblades.

stats