Internacional 01/11/2018

La policia investiga la mort de dues germanes saudites trobades en un riu a Nova York

Els cossos estaven lligats l'un amb l'altre amb cinta aïllant

Efe
1 min
Retrats de les dues germanes de 22 i 16 anys, els cossos de les quals han estat trobats en un riu.

Nova YorkLa policia de Nova York està investigant la mort de dues germanes de nacionalitat saudita, els cossos de les quals han estat trobats al riu Hudson lligats l'un amb l'altre amb cinta aïllant.

Les dues noies han estat identificades com Rotana Farea, de 22 anys, i Tala Farea, de 16. Havien desaparegut de casa seva a la ciutat nord-americana de Fairfax, a l'estat de Virgínia, el passat mes d'agost. Els seus cadàvers, però, han estat localitzats a més de 350 quilòmetres de distància de la seva residència, a la riba de Manhattan.

Els cossos de les joves estaven lligats l'un amb l'altre a l'alçada de la cintura i dels turmells. A més, estaven completament vestits, fins i tot amb abrics, la qual cosa va fer que inicialment les autoritats pensessin que les dues noies s'havien suïcidat llançant-se al riu des d'un pont.

L'equip forense ha informat que encara no se sap com van morir les dues joves. La policia de Nova York, però, ha revelat que la mare de les noies va rebre una trucada de l'ambaixada de l'Aràbia Saudita als Estat Units poc abans que es trobessin els cossos al riu. En aquesta trucada, la legació diplomàtica va instar la mare a abandonar els Estats Units.

El consolat de l'Aràbia Saudita ha informat a través d'un comunicat que "està seguint la investigació conjuntament amb les autoritats locals". Així mateix, ha destacat que els forenses encara no han finalitzat el seu informe.

Les dues joves van arribar als Estats Units des de l'Aràbia Saudita l'any 2015 acompanyades de la seva mare. La família es va establir a l'estat de Virgínia.

stats