Internacional 18/04/2018

Investiguen la mort d'una dona xuclada per la finestra d'un avió en ple vol a Filadèlfia

El motor esquerre va explotar i una peça que va sortir disparada va trencar la finestreta i va provocar la despressurització de la cabina

Efe
1 min
El tècnics examinant el motor de l'avió que va explotar en ple vol

FiladèlfiaLa Junta Nacional de Seguretat del Transport (NTSB) dels EUA investiga la mort d'una passatgera de l'avió procedent de Nova York que es va veure obligat a fer un aterratge d'emergència a Filadèlfia després que explotés el motor esquerre en ple vol.

La NTSB, encarregada d'investigar l'accident, no va donar més detalls sobre la identitat de la víctima, però hi va haver testimonis de l'incident que van explicar a la cadena NBC que una dona va resultar ferida molt greu en ser parcialment xuclada per una finestra de l'aparell a causa de la pèrdua violenta de la pressió de la cabina. Suposadament la cabina va patir una despressurització perquè una peça procedent del motor que va explotar va picar a la finestreta del costat on era la víctima i la va trencar.

El president de la NTSB, Robert Sumwalt, va dir en una roda de premsa que els investigadors han classificat l'incident com a "fallada mecànica". D'altra banda, Sumwalt va assegurar que la mort del passatger d'aquest avió és la primera en una nau propietat d'una aerolínia nord-americana des del 2009.

Segons van explicar els testimonis als mitjans locals, les persones que eren al costat de la dona van aconseguir tornar-la a fer entrar dins l'aparell quan, a causa de la despressurització, ja tenia els braços i part del cos a fora, xuclada per la finestreta trencada.

Els passatgers van intentar tapar la finestreta amb armilles salvavides i altres objectes, que eren igualment absorbits per la pressió, mentre altres persones amb coneixements de medicina atenien els afectats.

stats