Internacional 24/11/2011

JK Rowling declara per les escoltes il·legals del 'News of the World'

Juntament amb la creadora de les històries de 'Harry Potter', també declaren l'actiu Sienna Miller i l'exresponsable de la Fórmula 1 Max Mosley

Efe
1 min

LondresL'escriptora JK Rowling, escriptora i creadora de la saga de Harry Potter, l'actiu Sienna Miller i l'exresponsable de la Fórmula 1 Max Mosley declaren aquest dijous com a testimonis en la investigació sobre les escoltes il·legals de la premsa britànica.

El cas està centrat en l'ètica periodística després de l'escàndol d'espionatge del dominical britànic News of the World, que va punxar durant anys mòbils de periodistes, famosos i gent corrent, com també de víctimes del terrorisme.

Tot i que l'espionatge es va fer públic el 2006, la policia en va tancar la investigació. Tot i això, el gener del 2011 es va reprendre el cas, i el News of the World va tancar aquest juliol.

Rowling, Miller i Mosley declaren a l'edifici judicial del Royal Court of Justice de Londres, com a víctimes de les punxades de mòbils. Aquesta setmana també han declarat l'actor britànic Hugh Grant i els pares de Madeleine McCain, la nena desapareguda a Algarve -Portugal- el maig de 2007.

stats