Internacional 29/04/2019

Letícia visita Moçambic després dels ciclons

La reina espanyola ha visitat un centre de salut ple de mares amb nens esperant ser atesos

Ara
1 min
Letícia viatja a Moçambic

BarcelonaLa reina Letícia ha visitat aquest dilluns a la localitat moçambiquesa de Manhiça el centre de referència internacional contra malalties transmissibles, entre elles la malària, impulsat per cooperants espanyols. Aquest ha sigut el primer acte de l'agenda de la visita de la reina a Moçambic, on ha conegut sobre el terreny els efectes dels dos ciclons que han assotat el país en menys de mes i mig.

Les instal·lacions per lluitar contra les malalties transmissibles s'ubiquen al costat d'un centre de salut on en el moment de la visita de la reina desenes de moçambiqueses esperaven atenció al costat dels seus fills, molts d'ells nadons, segons relata l'agència espanyola Efe. La reina ha visitat primer les diverses dependències d'aquest centre d'atenció primària i després ha conversat amb diverses mares que esperaven torn per entrar a la consulta.

Letícia visita Moçambic després dels ciclons

Ja al centre d'investigació i acompanyada pels seus responsables i per la ministra de Salut de Moçambic, Nazira Vali Abdula, ha sigut informada de la tasca que s'hi es porta a terme. Després de la seva visita al centre de Manhiça, situada a uns 70 quilòmetres de Maputo, la reina s'entrevistarà a la capital amb el president de Moçambic, Filipe Nyusi, i més tard mantindrà una trobada amb representants dels cooperants espanyols que treballen al país.

stats