Internacional 04/08/2017

L'opositor Antonio Ledezma retorna a l'arrest domiciliari

L'alcalde metropolità de Caracas havia estat empresonat després de les eleccions de diumenge

Efe
1 min
L'ambaixada espanyola a Caracas ha patit un atac aquesta matinada

CaracasL'alcalde metropolità de Caracas i un dels líders opositors veneçolans, Antonio Ledezma, ha sortit de la presó aquest divendres, tal com ha anunciat la seva dona, Mitzy Capriles, a través del seu compte de Twitter.

Tot i abandonar la presó, on el Servei Bolivarià d'Intel·ligència (SEBIN) va traslladar-lo la matinada de l'1 d'agost, Ledezma ha retornat a la condició d'arrest domiciliari, mentre que Leopoldo López i molts altres opositors segueixen entre reixes, com ha lamentat Mitzy Capriles.

Aquest divendres està previst que l'oposició celebri una gran manifestació a Caracas per protestar contra la nova Assemblea Constituent, integrada únicament per representants del govern de Nicolás Maduro i que avui ha de fer el seu primer acte institucional.

Incident a l'ambaixada espanyola

L'ambient a Veneçuela segueix molt encès. Aquesta nit ha rebut l'ambaixada espanyola a Caracas. Tot i que no s'han produït ferits ni danys materials, un motorista hauria llançat tres explosius de baixa intensitat a les àrees verdes que hi ha a l'interior del complex diplomàtic.

El ministre d'Exteriors veneçolà, Jorge Arreaza, ha qualificat l'acció de "repudiable" i ha informat que Maduro ja ha ordenat "una investigació policial immediata i exhaustiva" per esbrinar les causes de l'atac.

stats