Internacional 13/03/2013

Maduro diu que Chávez, des del cel, ha influït en l'elecció d'un papa sud-americà

"En qualsevol moment [Chávez] convoca un constituent en el cel per canviar l'Església al món, i que sigui el pur poble de Cristi el que governi", diu el president interí de Veneçuela i candidat a les presidencials del 14 d'abril

Efe
1 min
Nicolás Maduro. AFP

CaracasEl president "encarregat" de Veneçuela, Nicolás Maduro, ha afirmat aquest dimecres que Hugo Chávez es troba ara davant de Crist i "alguna cosa ha influït perquè s'esculli un papa sud-americà".

"Nosaltres sabem que el nostre comandant va ascendir cap a les altures i està davant per davant de Crist. Alguna cosa ha influït perquè s'esculli un papa sud-americà, alguna mà nova ha arribat i Crist li ha dit 'bé, ha arribat l'hora de l'Amèrica del Sud', així ens sembla", ha comentat Maduro.

L'hereu del chavisme, que ha ofert un discurs durant la inauguració de la dècima Fira Internacional del Llibre de Veneçuela, ha celebrat "la notícia important" de l'elecció del cardenal argentí Jorge Mario Bergoglio com a papa.

"En qualsevol moment [Chávez] convoca un constituent en el cel per canviar l'Església al món, i que sigui el pur poble de Crist el que governi", ha dit Maduro entre aplaudiments.

stats