Internacional 27/05/2019

Meghan Markle i el príncep Enric busquen un 'manny'

Els ducs de Sussex trenquen la tradició i cerquen entre candidats homes per cuidar el seu fill

Ara
2 min
Meghan i Enric  ja són pares

BarcelonaMeghan Markle és sinònim de canvi. Canvi en una de les institucions més immutables: la reialesa britànica. Tot i els obstacles i crítiques amb què ha topat per la seva voluntat de 'transgredir' des que va arribar, l'exactriu nord-americana no es dona per vençuda i continua lluitant per fer canvis en les tradicions ancestrals de la família Windsor.

L'últim pols amb la tradició el marca la cerca d'algú que cuidi el seu fill Archie Harrison, nascut fa escassament un mes. Segons 'The Daily Express', Megan i el príncep Enric volen acabar amb la tradició que mainaderes britàniques s'encarreguin de la cura dels hereus del tron britànic. La informació d'aquest diari assegura que Meghan ha contractat una empresa privada perquè busqui la persona que tingui cura del seu nadó amb una llista de requisits que deixa clar que Archie de Sussex tindrà una infància prou diferent de la de tots els seus familiars per part de pare.

Entre els requisits de Markle hi ha que el cuidador del nen no sigui una dona, una 'nanny', tal com se les anomena en anglès. El mitjà explica que ella no té cap inconvenient perquè el nen tingui un cuidador home, un 'manny', com se l'anomena popularment al país.

En segon lloc, Meghan i Enric també demanen que sigui "una persona discreta, que no es deixi enlluernar per la fama". També suma punts per al cuidador que sigui algú d'origen nord-americà, perquè això permetria al nen no perdre el contacte amb les seves arrels familiars maternes. De fet, poder viatjar a l'estranger –cosa que faran molt els seus pares per la seva feina reial i també per les arrels d'ella– és una altra condició important per al futur mainader.

Per tot això, els ducs de Sussex estan disposats a pagar fins a 6.700 euros mensuals. Una quantitat generosa –el salari mínim al Regne Unit és de 1.800 euros mensuals aproximadament– que porta inclosa molta més responsabilitat que cuidar un nen desconegut, perquè cada engruna informativa sobre aquesta criatura és enormement perseguida pels mitjans d'arreu del món, no només els britànics.

L'edició nord-americana de 'Vanity Fair' afegeix que els ducs volen "fer-se càrrec ells mateixos de la recerca, sense gaire enrenou, perquè aquest no és el seu estil". De fet, estarien en plena recerca des de l'abril i no se sap si ara mateix ja han trobat el seu desitjat 'manny' o al final no hi ha hagut cap home amb el perfil que necessiten.

stats